Odigrano poslednje kuglaško kolo u sezoni 2016/17 za Srpsku ligu grupa Vojvodina

U poslednjem 18. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina je u Padini odigran derbi između kuglaša Doline i Slavije. Pobedili su gosti rezultatom 6:2. Slavija je završila na šestom mestu sa 12 a Dolina  na osmom mestu sa 11 bodova. U Super ligu Srbije plasirala se ekipa Spartak 024 iz Subotice. Ekipa poslednje Sente je ispala u Prvu vojvođansku ligu a pretposlednji Polet iz Sombora će u baražu odigrati meč sa drugoplasiranim timom u Prvoj vojvođanskoj ligi za popunu jednog mesta u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina.

Poslednje 14. kolo Prve lige Srbije grupa Vojvodina odigrale su i kuglašice. Spartak je u Debeljači izgubio od ekipe NS 1932 iz Novog Sada 2:6, dok je u Kovačici Slavija savladala Sentu rezultatom 6:2. Slavija je završila takmičenje na šestom mestu sa 6 bodova, dok sedmi Spartak nije osvojio u sezoni 2016/17 ni jedan bod. U Super ligu Srbije plasirala se ekipa Alimente iz Novog Sada.

U 21.  kolu Prve vojvođanske lige su kuglaši Spartaka visokim rezultatom od 7:1 savladali TSK iz Temerina. Spartakovci su trenutno peti sa 28 bodova. U poslednjem 22. kolu u nedelju 9. aprila u Kuli domaći Hajduk dočekuje debeljački klub.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *