Slede značajna takmičenja u stonom tenisu u aprilu i maju

 

Posle dve vicešampionske titule koje je u pojedinačnoj konkurenciji i parovima na državnom prvenstvu za kadete i kadetkinje u Bečeju osvojila Kovačičanka Danijela Karkušova, nastavljaju se značajna takmičenja.

Već narednog vikenda je u Temerinu je pojedinačno prvenstvo Srbije za   juniore i juniorke gde će naša opština imati takođe svoje predstavnice.

Od 21. do 23. aprila je poznato i priznato stonotenisko takmičenje Zagiping koji u Zagrebu okuplja krem budućeg ne samo evropskog stonoteniskog vrha a na kojem su velikih uspeha imali i predstavnici iz naše sredine u obe konkurencije.

Sedamnaesto stonotenisko kolo na programu je 22. i 23. aprila a sve ekipe koje učestvuju u plej-off-u saznaćemo najkasnije u poslednjem osamnaestom kolu poslednjeg aprilskog vikenda.

Tridesetog aprila je pojedinačno prvenstvo Srbije za mini kadete u Šapcu a 6. maja TOP 12 za juniorke u Senti.

Polufinalne utakmice plej-off-a igraju se od 8. do 12. maja, finalni mečevi su na programu od 15. do najkasnije 19. maja.

Poslednje veće međunarodno takmičenje u sezoni 2016/17 je Otvoreno prvenstvo Poljske za kadetkinje i juniorke od 24. do 28. maja.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *