Rezultati školskih sportskih takmičenja u drugom polugodištu

Sva dosadašnja školska sportska takmičenja za naše osnovce u drugom polugodištu su održana u Sportskoj hali u Debeljači.

Na takmičenju u odbojci za dečake 1. februara je prvo mesto zauzela Crepaja, drugo Padina a treće Idvor. I kod devojčica su dva dana kasnije najbolje bile odbojkašice iz Crepaje. Prema rečima saradnika za sport i fizičku kulturu u našoj opštini Angelke Marić, na okružnom takmičenju u Plandištu devojčice Osnovne škole “Sava Žebeljan” nisu bile među prve tri ekipe a dečaci ove škole na okružnom takmičenju u Bavaništu bili su drugi.

Šestog februara je održano takmičenje u malom fudbalu. Kod dečaka Padina je osvojila šampionsku titulu, Crepaja je bila druga, Samoš treći. Osnovna škola “Maršal Tito” bila je najbolja i u kategoriji devojčica, druga je bila kao i kod dečaka Crepaja a treće su bile osnovke iz Kovačice. Na okružnom takmičenju u Kovinu dečaci iz Padine nisu osvojili ni jedno od prva tri mesta, dok su padinske devojčice postale vicešampionke.

Crepaja je u obe konkurencije osvojila titulu i u rukometu 12. aprila. Dečaci iz Padine su bili drugi, devojčice treće a osnovci iz Debeljače treći, devojke iz ovog mesta druge.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *