Porazi naših najboljih klubova

U 23. kolu Vojvođanske lige Istok su fudbaleri Slavije iz Kovačice izgubili od Jedinstva u Banatskom Karađorđevu rezultatom 0:4. Padinska Dolina je izgubila na domaćem terenu od Kozare iz Banatskog Velikog Sela rezultatom 0:1.

Na tabeli dvanaesti Banatski Karlovac ima 23 a trinaesta Sloga 22 boda, četrnaesta Kikinda ima 20 bodova, Slavija na petnaestom mestu 19 a šesnaesta Dolina šesnaest bodova. 
U nedelju 30. aprila Slavija dočekuje Slobodu iz Novih Kozaraca. Meč u Kovačici počinje u 16. časova i 30. minuta. Dan ranije Dolina u Banatskom Karlovcu igra protiv Proletera.

Prva južnobanatskoj liga je na programu imala mečeve 22. kola. Vojvodina je na stadionu Sto topola izgubila od Strele iz Ivanova 0:1. Na tabeli Crepaja zauzima i dalje trinaestu poziciju sa 21. osvojenim bodom. Tridesetog aprila fudbaleri Vojvodine odlaze u Starčevo na megdan Borcu.

U opštinskom derbiju 14. kola Druge južnobanatske lige Zapad Sever je u Debeljači Spartak pobedio uzdinsku Unireu rezultatom 3:1, dok je idvorski Polet pobedio Omladinca 1927 u Opovu 4:0. Slobodan tim bila je Pobeda iz Samoša.
Spartak 1911 je prvi sa 34 boda, Polet peti sa 19 bodova, Unirea šesta sa 18 a Pobeda deveta sa jednim bodom.

U 15. kolu od naših klubova sastaju se 30. aprila u Idvoru Polet – Mladost Vojlovica, u Glogonju Glogonj – Spartak 1911 Debeljača a u opštinskom derbiju Unirea – Pobeda Samoš. Sve utakmice počinju u 16. časova i 30. minuta.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *