Crepaja bolja od Uzdina u Debeljači

Opštinski derbi šestog kola Treće lige Srbije grupa Južni Banat 29. oktobra se zbog lošeg vremena nije igrao na otvorenom rukometnom igralištu u Crepaji, već u Sportskoj hali u Debeljači: ORK Crepaja je savladao Unireu iz Uzdina 36:22, na poluvremenu bilo je 15:9 za igrače Crepaje u plavim dresovima.

Povela je Unirea sa 1:0 i 2:1. Prvo vođstvo Crepaje zabeleženo je u 4. minutu – 3:2. Domaćini u ovom meču su u 12. minutu imali prednost od pet golova – 8:3.

U 33. minutu bilo je deset golova razlike za Crepaju – 19:9. Prvu najveću prednost od 14. golova imali su plavi u 43. minutu – 26:12.

Najbolji strelci kod Crepaje bili su Mladenović sa 11 pogodaka, dok je kapiten Jović postigao 5 golova. Kod Uzdinaca je naviše golova – pet postigao Aleksić.

ORK Crepaja je nastupio u sastavu: Živanović, Čalić, Brankov, Obradinov, Vojnov, Višnjički, Mladenović prvi, Mladenović drugi, Jović, Kovačević, Lešanac, Cvetanovski, Grubanov, Avramov, Ilić, Georgijevski prvi, Ivkov i Šešlija.

Ekipa Uniree je igrala u sastavu: Balan, Maran, Puja, Kmetić, Oalđe, Sekešan, Aleksić, Kalmar, Spariosu, Lupu, Miklja, Georgijevski drugi.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *