Karatisti Doline uspešni u Nišu i Zrenjaninu

Karate klub Dolina iz Padine 12. novembra učestvovalo je na finalu prvenstva Srbije u Nišu uz učešće preko 500 takmičara. U mlađim kategorijama je najveći uspeh postigao Kristijan Slivka: u konkurenciji od jedanaest godina osvojio je dve zlatne medalje – u katama i u borbama.

Renato Nosalj izborio je četvrto mesto u kata disciplini od sedam godina a takođe četvrta pozicija pripala je Samuelu Hrćanu. Vlastimir Cicka zauzeo je šesto mesto u konkurenciji od deset godina a Dejan Numinović je osvojio osmo mesto u kata disciplini od devet godina.

Kod seniorki Daniela Konček je osvojila bronzanu medalju u katama a kod seniora Mario Boboš u muškoj konkurenciji u kata disciplini četvrto mesto – bod razlike je delio Maria od bronzanog odličja.

Čelnici kluba je veoma zadovoljan ovogodišnjim rezultatom karatista zbog postignutih odličnih rezultata i istorijskog uspeha. Na Evropskom prvenstvu u češkom Kadanju je osvojila pet zlatnih medalja i jednu bronzanu a na Svetskom prvenstvu u talijanskom Trevizu je ostvarila takođe značajan uspeh.

Padinski karatisti su učestvovali i 19. novembra na takmičenju u Zrenjaninu gde je pet takmičara Doline učestvalo i uzelo čak osam medalja: Dejan Muminović srebro, Samuel Hrćan dve bronzane medalje, Renato Nosalj srebrno odličje, Vlastimir Cicka dve bronze, Kristijan Slivka jednu zlatnu u katama, jednu bronzanu u kata timu i četvrto mesto u borbi.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *