Sastavi naših stonoteniskih klubova

Na zvaničnim sajtovima Stonoteniskih saveza Vojvodine i Srbije je i veċina zapisnika sa mečeva gde se mogu pronaći i podaci ko je od naših igrača i igračica nastupao u prva četiri odigrana kola jesenjeg dela prvenstva šampionata Super lige Srbije, Prve lige Srbije, Druge lige Srbije grupa Sever, Vojvođanske lige i Banatske lige.

Stononeniseri Uniree iz Uzdina su u sezoni 2017/18 naši jedini predstavnici u Super ligi Srbije. U prvim kolima su za bivšeg šampiona Jugoslavije prema zapisnicima na sajtu nastupali Jovan Bosika, Aleksandru Bojer, Filip Radović i Kristijan Dalea.

Za Unireu u Prvoj ligi Srbije nastupale su stonoteniserke Branislava Vignjević, Danijela Bosika, Aleksandra Tamaš i Danijela Vukšić.

U Prvoj ligi Srbije za Spartak iz Debeljače su igrali Vladimir Smiljić, Milutin Glavaški i Miroslav Čolaković.

Za Slaviju 96 su u Drugoj lige Srbije grupa Sever nastupale Dunja Sarić, Svetlana Sladeček, Gabrijela Nosalj, Ivona Stvorec, Tijana Žiak i Nataša Venjarski.

U Vojvođanskoj ligi su  za Dolinu iz Padine igrale Ksenija Srdanović, Sofija Maglocki, Jana Havela i Maja Vanjo.

U Banatskoj ligi su za stonotenisere  Doline nastupili u uvodnim kolima Aleksander Petraš, Vasile Stoja, Jano Povolni i Vlastimir Kaštiak. U istoj ligi su stonoteniseri Slavije igrali su sastavu Jaroslav Vestek, Adrian Žiak i Andrei Groza.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *