Najbolji sportisti Uzdina za 2017. godinu

Redakcija časopisa “Tibiskus” iz Uzdina proglasila je najuspešnije sportiste mesta Uzdin za 2017. godinu. Laureati 24. uzdinske sportske Gale su stonoteniseri Danijela Karkušova iz Kovačice i reprezentativac Crne Gore Filip Radović.

Po mišljenju uredništva pomenutog uzdinskog časopisa rang lista najboljih i najuspešnih sportista je sledeća: za najbolje sportiskinje proglašene su Danijela Karkuš na prvom mestu, Amelija Borka na drugom i Mihaela Roksana Dospina na trećem mestu, sve tri stonoteniserke.

Kod sportista na prvom mestu je stonoteniser Filip Radović, 2. i 3.  mesto podelili su rukometaši Unirree Kristijan Puja ii Alen Oaldje.  Najbolji trener je i ove godine trener stonog tenisa Nikolae Lupulesku, najbolja muška i najbolja ženska ekipa su ekipe Stonoteniskog kluba Unirea. Nagradu “Dr. Todor Puja” za fer plej dobio je Renato Kokora, uzdinski fudbaler koji nastupa u Rumuniji.

Dobitnici priznanja “Adam Krecu – Nikola Srbu- Jova Spariosu” za najboljeg sportskog radnika su Emauel Lupulesku iz stonoteniskog I Milan Andrić Tale iz fudbalskog sporta.

Osim ovih nagrada biće dodeljene i pohvalnice. Dodela svih priznanja će se održati u petak 5. januara 2018. godine u okviru manifestacije “Gala uzdinskog sporta”.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *