Igor Tešević i zvanično vicešampion Srbije u karting klasi 2

Kako prenosi sajt Auto-moto saveza Srbije u organizaciji Auto-moto saveza Srbije, Sportskog auto i karting saveza Srbije i Moto saveza Srbije, u hotelu Metropol Palace u Beogradu, proglašeni su 23. januara najbolji takmičari u auto, moto i karting sportu za proteklu sezonu i tom prilikom su uručene medalje svima koji su ostvarili vrhunske rezultate u 2017. godini, sve to uz spektakularan program pred mnogobrojnim zvanicama među kojima su bili i visoki zvaničnici iz inostranstva – predsednik Međunarodne automobilske federacije Žan Tod, kao i predsednik Međunarodne moto federacije Evrope dr Srb Wolfgang.

Talentovani as iz Vršca Igor Tešević koji ima i samoško-padinske korene proglašen je za vicešampiona u klasi 2 karting šampionata Srbije.

Odano mu je priznanje za veliku borbenost i uručena mu je srebrna medalja koja sija zlatnim sjajem: naime Igorov plasman je utoliko vredniji kada se zna da je upravo prešao u klasu dva i da je borbu vodio sa starijim dečacima za dve i tri godine što je velika razlika u tom uzrastu!

Igor Tešević nastavlja pripreme za sledeću sezonu koja počinje već 25. marta prvom trkom u Italiji na stazi Lido di Jesolo nedaleko Venecije.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *