Rezultati naših kuglaških klubova prvog vikenda u martu

U komšijskom i derbiju začelja Prve lige Srbije grupa Vojvodina su u 15. kolu kuglaši Doline iz Padine savladali u Kovačici Slaviju 6:2 u prvoj zvaničnoj utakmici ova dve kluba na novim stazama u selu naïve. Desetog marta igra Slavija u Golubincima protiv Jadrana a sutradan se Dolina na domaćim stazama sastaje protiv Eđšega iz Bačke Topole. Meč u Padini počinje u 13. časova. Dolina je osma sa jedanaest a Slavija deveta sa deset bodova.

Službenim rezulatom 8:0 su kuglašice Slavije pobedile Eđšeg iz Bačke Topole pošto gošće nisu doputovale na utakmicu. U 11. kolu Prve lige Srbija grupa Vojvodina igrale su i kuglašice Spartaka iz Debeljače. Crveno-bele su izgubile kod kuće od ekipe NS 1932 iz Novog Sada 1:7. U subotu 10. marta spartanke putuju u Sentu na megdan istoimenoj ekipi, dok se slavijašice u Novom Sadu sastaju sa ekipom NS 1932. Slavija je četvrta sa devet bodova a Spartak sedmi bez boda.

Odigrano je i 19. kolo Prve vojdođanske lige za kuglaše. Spartak je izgubio u gostima od Tikvare iz Bačke Palanke 3:5. Crveno-beli u 20. kolu igraju kod kuće. U nedelju 11. marta sa početkom u 10. časova spartakovci dočekuju Srem iz Sremske Mitrovice. Spartak je peti sa 22 osvojena boda.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *