Pobeda Doline, Pobede, remi Spartaka i Poleta, porazi Vojvodine, Slavije i Uniree

U 20. kolu Prve južnobanatske lige je Dolina u Padini u derbiju vrha tabele savladala Slogu iz Banatskog Novog Sela rezultatom 3:0, a Dunav iz Banatske Palanke kao domaćin savladao Vojvodinu iz Crepaje rezultatom 7:0.

Dolina je druga sa 45 bodova, Padina ima četiri boda manje od BAK-a iz Bele Crkve. Vojvodina je osma sa 27 bodova. U sredu 18. aprila igra se međukolo: na stadionu Sto topola je Vojvodina domaćin Vulturulu iz Grebenca. Utakmica u Crepaji se igra u 16. časova i 30. minuta. U Beloj Crkvi meč između prvoplasiranog BAK-a i drugoplasirane Doline je proglašen za derbi prolećnog dela prvenstva.

Dva opštinska derbija, vrha i začelja tabele, odigrana su i u 13. kolu Druge južnobanatske lige Zapad – Sever. U Idvoru su Polet i Spartak 1911 iz Debeljače odigrali nerešeno 2:2, dok je u Samošu Pobeda savladala Slaviju sa 1:0. Unirea je u Uzdinu izgubila od Glogonja 1:3. Spartak 1911 je prvi sa 37 bodova, Polet četvrti sa 23, Unirea sedma sa 14, Slavija osma sa 9 a Pobeda deveta sa 6 bodova. Sledeće kolo se igra u nedelju 22. aprila sa takođe dva opštinska derbija: u Kovačici je Slavija domaćin Unirei a u Debeljači Spartak Pobedi, dok Polet putuje u Sefkerin na megdan Tempu. Svi mečevi se igraju 16. časova i 30. minuta.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *