Rezultati naših stonoteniskih klubova

U 14. kolu Super lige Srbije za stonotenisere je Unirea u Uzdinu savladala Temerin rezultatom 4:1. Uzdinci su deveti sa 16 osvojenih bodova. U sledećem kolu putuju 21. aprila u Bačku Palanku na megdan istoimenoj ekipi.

Stonoteniseri Spartaka iz Debeljače su savladali u Nišu Medijanu rezultatom 4:3. Posle 14. kola Prve lige Srbije su spartakovci četvrti sa 23 boda. Sledeći meč igra Spartak u Debeljači protiv prvoplasiranog Radničkog iz Novog Sada. Duel je na programu u subotu 21. aprila sa početkom u 18. časova.

U 14. kolu Prve lige Srbije su stonoteniserke Uniree u Uzdinu savladale Rapid iz Nikolinaca sa 4:0. Uzdinke su posle ovog kola šeste sa 19 bodova. Sledećeg vikenda se sastaje Unirea u Dobanovcima protiv istoimene ekipe.

Na programu 21. i 22. aprila su i mečevi u ostalim ligama: stonoteniserke Slavije 96 se u okviru Druge lige Srbije u Nikolincima sastaju sa Rapidom, 22. aprila u 10. časova i 30. minuta u Vojvođanskoj ligi stonoteniserke Doline u Padini igraju protiv Pan-Kopče iz Novog Sada, u Banatskoj ligi stonoteniseri Slavije 96 su domaćini Doži iz Skorenovca 21. aprila sa početkom u 15. časova, dok stonoteniseri Doline putuju sutradan u Kikindu na megdan Galadskoj.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *