Rezultati prvenstvenih mečeva

Posle 22. kola Prve južnobanatske lige druga Dolina ima samo bod manje od prvoplasiranog BAK-a 49:50. Crveno-plavi su na domaćem terenu savladali Borac iz Starčeva 2:1. U Ivanovu je Strela savladala Vojvodinu iz Crepaje 4:1. Crepaja je deveta sa 28 bodova.

U 23. kolu 28. aprila trećeplasirani Partizan iz Uljme dočekuje Dolinu a sutradan Vojvodina se na stadionu Sto topola sastaje sa poslednjim klubom na tabeli Vojvodom iz Crvene Crkve. Utakmice se igraju u 16. časova i 30. minuta.

Na programu 14. kola Druge južnobanatske lige bila su dva opštinska derbija: uzdinska Unirea je u Kovačici pobedila Slaviju sa 2:1 a u Debeljači Spartak 1911 Pobedu iz Samoša sa 6:0. U Sefkerinu je Polet iz Idvora savladao Tempo sa 2:0. Spartak je prvi sa 40 bodova, Polet je sada na trećoj poziciji sa 26 bodova, sedma Unirea 17, osma Slavija 9 a deveta Pobeda 6 bodova.

Novi opštinski derbi igra se u nedelju 29. aprila: Spartak 1911 u Debeljači dočekuje Slaviju, u Samošu se Pobeda sastaje u derbiju začelja protiv Tempa,  Polet u Idvoru u borbi za plej-off igra derbi vrha tabele protiv drugoplasirane Mladosti iz Vojlovice a Unirea putuje u Opovo na megdan Omladincu 1927.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *