Majstorica u Novom Kneževcu nije odigrana

Prema pisanju portala stonitenis.org planirana majstrorica finala plej-ofa državnog prvenstva 22. juna izmedju stonoteniserki Obilić Aleve i Novog Sada u Novom Kneževcu nije odigrana. Kako navodi pomenuti portal predstavnici Novog Sada su pre početka meča  uputili primedbu sudijama na uslove za igru navodeći da ne ispunjavaju odredbe Propozicija, pre svega na osvetlenje u sali. Susret se nije odigrao i pored toga što su stonoteniserke oba kluba želele da odigraju poslednji meč u sezoni.

Novi meč je bio zakazan za 23. jun u Subotici. Ekipa Obilića se nije pojavila tako da je trofej šampiona dodeljen Novom Sadu. Stonoteniski klub Novi Sad izdao je opširnije saopštenje na fejzbuku.
Titulu prvaka od prošle godine branio je Obilić u čijim redovima su drugu uzastopnu godinu Uzdinka Izabela Lupulesku i kao trener  Uzdinac Nikolae Lupulesku.

Šampion Srbije kod stonotenisera je Banat iz Zrenjanina koji je u dva duela uspeo da bude bolji od Crvene zvezde. Za Beograđane igra ali nije nastupio u finalnim okršajima Uzdinac Danijel Toađer.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *