Svetsko prvenstvo u banatskim šorama u Tomaševcu

Osamnaesto Svetsko prvenstvo u banatskim šorama počinje u petak 29. juna takmičenjem juniorskih ekipa Marijeva iz Tomaševca, Čoka iz Tomaševca i Orlova iz Orlovata.

U subotu 30. juna se na glavnom terenu sastaju u prvoj grupi Čoke, Sakule, Bećari iz Novog Sada i Đilkoši iz Pančeva. Žrebanjem su u drugoj grupi ekipe Marijeva, Orlovata, Kicoša iz Plandišta i Šajkaša iz Žablja.  Prve utakmice na oba terena počinju u 13. časova, poslednja utakmica na fudbalskom terenu u 15. časova i 30. minuta a zatim se na glavnom terenu igraju još po dve utakmice najboljih iz prve i najboljih iz druge grupe, poslednji meč u subotu počinje u 18. časova.

Finanlni dueli sun a program u nedelju 1. jula počev od meča za sedmo mesto u 13. časova i 30. minuta borbom za sedmo mesto. Duel za petu poziciju je u 15. časova. Boj za treće mesto je u 16. časova i 30. minuta a finale u 18. časova.
Titule prvaka u obe konkurencije, juniorskoj I seniorskoj, brani ekipa Marijeva iz Tomaševca. Na poslednjih šest šampionata Marijevo i Orlovat su uzeli po dve titule a po jedna je pripala ekipama Čoka i Novosadskih bećara. Na otvaranju ovogodišnje sezone su u večitom tomaševačkom derbiju između Čoka i Marijeva pobedili juniorska i seniorska ekipa Čoka.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *