Rukometašice Spartaka jesenje vicešampionke Prve lige

Rukometašice Spartaka jesenje su vicešampionke Prve lige Srbije grupa Sever. Šampion Kikinda je u jedanaest mečeva isto toliko puta pobedio i ima jedanaest pobeda sa 22 osvojena boda. Spartak je drugi sa osam pobeda tri izgubljene utakmice i 16 osvojenih bodova. Jadran iz Feketića koji je u poslednjem kolu savladao u Sportskoj hali u Debeljači „spartanke“ rezultatom 28:19 je treći sa 15 sakupljenih bodova. U prvom prolećnom kolu 9. marta je u Kikindi derbi vrha tabele: domaći istoimeni klub dočekuje rukometašice iz Debeljače.

U Drugoj ligi Srbije grupa Sever su rukometaši ORK Crepaje odigrali dvanaesto kolo: izgubili su u Adi od Potisje Pleteksa sa 26:38. Crepaja je na dvanaestom mestu sa pet osvojenih bodova. U nedelju 9. decembra se u Sportskoj hali u Debeljači sastaje klub iz Crepaje protiv Sente. Meč počinje u
14. časova.

Jesenji deo prvenstva u Trećoj ligi Sever grupa Istok su rukometaši Uniree iz Uzdina završili ranije. Na kraju prvog dela su peti: u sedam utakmica imaju četiri pobede, tri poraza i osam osvojenih bodova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *