Pobede Doline i Poleta, porazi Spartaka i Uniree

U devetom kolu Prve južnobantaske lige nije postignut nerešen rezultat,  Dolina je u Padini pobedila Jugoslaviju sa 5:1 a Polet je u Idvoru savladao Banat iz Ilandže sa 4:1. Spartak 1911 iz Debeljače poražen je u Gaju od Partizana sa 3:6.

Budućnost iz Alibunara je prva sa 22 boda, Partizan iz Gaja drugi sa 21 bodom. Dolina je peta sa 17, Spartak jedanaesti sa 9 bodova, koliko ima i Polet ali za dva gola slabiju gol razliku.

U subotu 17. oktobra Idvorci putuju u Uljmu na meč sa Partizanom. Dan kasnije, 18. oktobra, deseta Jugoslavija u Jabuci dočekuje za mesto niže i bod manje Spartak, dok će praznik fudbala biti u Padini, gde na megdan Dolini dolazi lider na tabeli Budućnost iz Alibunara. Svi susreti počinju u 15. časova.

Odigrano je i sedmo kolo Druge južnobanatske lige Zapad – Sever. Pobeda iz Samoša bila je uovom kolu slobodna. Unirea iz Uzdina izgubila je u Opovu od Omladinca 1927 rezultatom 2:4.

Na poziciji broj jedan došlo je do promene. Glogonj je prvi sa 16 a Jedinstvo Stević iz Kačareva drugo sa 15 osvojenih bodova. Unirea je četvrta sa 9 osvojenih bodova.

Sedamnaestog oktobra Uzdinci putuju u Kačarevo na utakmicu protiv drugog na tabeli Jedinstva Stević a Pobeda u Samošu dočekuje dan kasnije, 18. oktobra,  prvoplasirani Glogonj. I u ovoj ligi svi dueli počinju u 15. časova.   

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *