Spartak pobedio Unireu u pripremnoj utakmici

U prijateljskom fudbalskom meču pred nastavak prolećnog dela takmičenja u Prvoj i Drugoj južnobanatskoj ligi su u Debeljači fudbaleri Spartaka 1911 pobedili Unireu iz Uzdina sa 2:0.  Poslednjeg februarskog dana se Unirea na svom terenu sastaje protiv Hajdučice a poslednju pripremnu utakmicu odigraće Uzdinci 7. marta protiv Partizana, najverovatnije u gostima u Tomaševcu. Spartak se 28. februara sastaje u Debeljači protiv Mundijala iz Pančeva.

Kontrolnu utakmicu odigrao je i Polet. Na  stadionu u Idvoru je remizirao sa Potisjem iz Knićanina 2:2. Poslednju pripremnu utakmicu odigraće Polet 28. februara na svom terenu protiv Glogonja.

Na neutralnom terenu sa veštačkom travom u Pančevu su fudbaleri Borca iz Starčeva pobedili Dolinu iz Padine sa 3:0. Naredni duel odigraće crveno-plavi takođe u Pančevu protiv Mladosti iz Omoljice.

U Farkaždinu je Tamiš pobedio Pobedu iz Samoša rezulatom 6:5. Sledeći meč igra Pobeda u Neuzini protiv Proletera a poslednju kontrolnu utakmicu igraju Samošani 7. marta protiv Sloge u Jarkovcu.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *