Deset karatista Doline donelo iz Ćićevca 19 medalja

Nakon godinu dana pauze od takmičenja zbog pandemije, Karate klub “Dolina” Padina je 4. aprila učestvovala na Funakoši kupu u Ćićevcu. 

Turnir je održan bez publike, učestovalo je 30 klubova i prijavljeno je oko 300 takmičara. Deset takmičara Karate kluba “Doline” takmičilo se većinom u kategoriji kata, sa takmičarima od 6 godina do 15 godina. Karatisti crveno-plavih su na ovom takmičenju su ostvarili sjajne rezultate osvojivši 19 medalja u raznim kategorijama: Sofija Domovski tri zlatne, Leona Majdlen po jednu zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju, Ivan Kotvaš po jednu zlatnu i jednu bronzanu medalju, Renato Nosalj jednu zlatnu medalju, Samuel Hrćan jednu srebrnu medalju, Kristijan Slivka dve bronzane medalje a kata tim dečaka u sastavu Nosalj, Slika i Slivka osojio je zlatnu medalju u uzrastu 14 i 15 godina.

Utešne medalje osvojili su još Ivan Kotvaš jednu i Viktor Valenta tri. Učestvovali su još i Viktor Valenta, Timea Toman, Vanesa Huđec i Nađa Kovač. 

Trener Karate kluba Dolina Mario Boboš je na ovom takmičenju bio i sudija. U izjavi za naš program rekao je da je veoma zadovoljan rezultatima svojih takmičara i da je naredni turnir 24. aprila u Nišu.

Karate klub “Dolina” obaveštava da je u toku upis novih članova.  Detaljnije informacije možete saznati na njihovoj fejsbuk strani.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *