Pobede Poleta, Doline i Uniree, porazi Spartaka i Pobede

U šestom kolu Vojvođanske lige Istok su fudbaleri idvorskog Poleta ostvarili istorijsku prvu pobedu u elitnom rangu takmičenja. U Starčevu je savladan Borac sa 2:1. Idvorci su dvanaesti sa 5 osvojenih bodova. Sedmo kolo za Polet na programu je 26. septembra. U Idvor dolazi Crvena zvezda iz Ruskog Sela.

Šesto kolo odigrano je i u Prvoj južnobanatskoj ligi. Dolina iz Padine je u Ivanovu pobedila Strelu sa 3:0 a Spartak 1911 izgubio u Debeljači od Radničkog iz Kovina sa 0:7. Dolina je šesta sa 11 bodova a Spartak petnaesti sa 3 osvojena boda. Crveno-plavi na stadionu u Padini dočekuju u 7. kolu 26. septembra Vulturul iz Grebenca a crveno-beli putuju na Stari Tamiš na megdan istoimenoj ekipi. 

U Drugoj južnobanatskoj ligi Zapad odigrano je peto kolo. Unirea je u Uzdinu pobedila Glogonj sa 2:1, dok je Pobeda prvi put posle renoviranja terena u Samošu izgubila od Omladinca iz Deliblata sa 0:2. Unirea je peta sa 8 bodova a Pobeda deseta bez osvojenog boda. U šestom kolu 26. septembra Unirea igra ponovo kao domaćin protiv Mladosti iz Vojlovice a dan ranije se u Mramorku sastaju Proleter  Pobeda.

Svi mečevi počinju u 15. časova 30. minuta.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *