Spartanke treće, Crepaja deveta, Unirea peta

Posle trećeg kola Prve lige Srbije grupa Vojvodina su rukometašice Spartaka na trećem mestu sa 4 osvojena boda. Spartanke su prvom kolu u Debeljači pobedile Ravangrad iz Sombora sa 40:19, u drugom izgubile u Temerinu od istoimene ekipe sa 20:25, dok su u trećem savladale kod kuće u komšijskom derbiju Jabuku 34:25. U četvrtom kolu igraju protiv Mladosti iz Srpske Crnje.

Tri kola su odigrana i u Drugoj ligi Srbije grupa Vojvodina za muškarce. Rukometaši Crepaje su deveti sa dva osvojena boda. U prvom kolu su plavo-beli izgubili u Prigrevici od PIK Prigrevice sa 30:45, u drugom u Jaši Tomiću od Radničkog sa 26:34 a u trećem kolu su prvi put igrali kao domaćini i savladali Rumu sa 32:26. Devetog oktobra igra se četvrto kolo: Crepaja putuje u Riđicu na megdan Dalmatincu.    

Unirea iz Uzdina je peta u Trećoj ligi Srbije grupa Istok od sedam ekipa u ligi. Plavo-žuti su odigrali do sada jednu utakmicu koju su izgubili. U prvom kolu je Unirea bila slobodna a u drugom izgubila kao domaćin od Jedinstva iz Bočara 23:34. Desetog oktobra Uzdinci putuju u Vršac na duel sa tamošnjom ekipom Mladosti.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *