Šahisti Kovačice sedmi u Vojvođanskoj ligi Banat, šahisti Spartaka deseti a šahisti Padine jedanaesti u Južnobanatskoj zoni

Šahisti Kovačice završili su na sedmom mestu Vojvođanske lige Banat u prvenstvu 2021. godine sa 10 osvojenih bodova. Šampioni su šahisti ŠK “Bora Kostić” iz Vršca sa 20 bodova. 

Za Kovačicu su nastupali Dragan Erski, Božidar Kračunov, Pavel Križov, Jano Bartoš, Milan Luketa, Žano Petrak, Pavel Jaško, Žarko Vladić i Mišo Farkaš. 

Šahisti Spartaka iz Debeljače su deseti a šahisti ŠC Padina jedanaesti u Južnobanatskoj zoni na kraju prvenstva 2021. godine. Debeljačani su osvojili 11 a Padina 9 bodova. 

Za Spartak su nastupali Novica Suvarčev, Jovan Đuričkov, Petar Lukač, Miloš Marinković, Imre Komaromi, Dragan Đuričkov i Stanko Marković.

Od početka prvenstva 10. maja za ŠC Padina nastupilo je trinaest igrača: Jano Valenta, Martin Heđi, Mihal Ljauko, Mihal Lavko, Jan Kratica, Dejan Nosalj, Marijan Njemček, Aleksandar Valenta, Pavel Povolni, Martin Valenta, Jonatan Pavelka, Jaroslav Sljivka a Jano Pavela.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *