Naši u Ligama mlađih kategorija Rukometnog saveza Vojvodine

U grupi G Liga mlađih kategorija Rukometnog saveza Vojvodine dečaci do 16 godina ORK Crepaja je na trećem mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova. Plavo-beli su četiri utakmice rešili u svoju korist a u tri meča izgubili. 

Devojčice do 14 godina u grupi G Lige mlađih kategorija Rukometnog saveza Vojvodine odigrali su sedam utakmica. Rukometašice Spartaka su druge sa šest a rukometašice Crepaje treće sa četiri osvojena boda. Crveno-bele su u tri duela bili bolji rival od protivnica a u četiri susreta su ostale bez ijednog boda. Plavo-bele su izvojevale dve pobede uz pet poraza.

Ni Spartak ni Crepaja nisu prijavili svoje ekipe u Ligama mlađih kategorija Rukometnog saveza Vojvodine u uzrasnoj kategoriji dečaka i devojčica do 12 godina.

  U grupi V Liga mlađih kategorija Rukometnog saveza Vojvodine devojaka do 16 godina prijavljeno je pet ekipa među kojima i Spartak iz Debeljače. Spartanke su u istoj grupi sa Lehelom iz Mužlje, Pančevom, Kikindom i Temerinom. Prema biltenu Rukometnog saveza Vojvodine, do sada nije odigran ni jedan meč.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *