Stonoteniski opštinski derbi Unirea – Slavija 96 u nedelju 5. decembra

Prvi deo stonoteniskog prvenstva Prve lige Srbije za stonoteniserke u sezoni 2021/22  završava se trećim turnirom koji će biti održan u Bečeju u Sportskom centru „Đorđe Predin Badža“. 

Upravo u Bečeju biće održan opštinski derbi Prve lige Srbije. U nedelju 5. decembra u 10. časova igraće Unirea Uzdin protiv Slavije 96 Kovačica. Formalni domaćin meča je Unirea.

Slavijašice će u subotu  4. decembra u Bečeju igrati protiv Vojvodine 2011 iz Novog Sada i Rapida iz Nikolinaca a Uzdinke istog dana samo protiv Rapida iz Nikolinaca pošto su u pretposlednjem kolu slobodne. 

Za Unireu su do sada igrale Kalina Hristova sa stopostotnim  učinkom – iz šest mečeva sve pobede, zatim Elena Oprea, Sofija Šćepanović i Aleksandra Tamaš. Prijavljene su prema spisku Stonoteniskog saveza Srbije još i Adela Ardelean i Daniela Bosika. 

Za Slaviju 96 su nastupale Svetlana Sladeček, Jana Havela i Maja Vanjo. Prijavljene su za ovu sezonu još i Dunja Sarić, Gabriela Nosalj, Amelia Borka, Milica Aleksić i Nataša Venjarski. 

Posle osam kola je Unirea četvrta sa 14 a Slavija 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *