Kuglaški rezultati

Osmo kolo Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglašice odigraće se u subotu 29. januara 2022. godine. Na kuglani u Kovačici Slavija se u 16. časova sastaje u opštinskom derbiju sa Doliom iz Padine. Slavijašice su posle sedmog kola pete sa četiri osvojena boda a crveno-plave sedme bez boda uz utakmicu manje odigranu. U prethodnom kolu su Kovačičanke izgubile kod kuće od Vrbasa sa 1:7 a Dolina u Novom Sadu od Petrovaradina sa 0:8. 

Kuglaši Spartaka su savladali u Debeljači Jadran iz Golubinaca sa 5:3, dok se utamica Srem – Slavija odložila zbog vremenskih nepogoda. Petnaestog januara igra u Novom Bečeju Vojvodina i Slavija a sutradan u Debeljači sa početkom u 10. časova Spartak čeka Banat iz Zrenjanina. Slavija je sa utakmicom manje treća sa 10 bodova a Spartak četvrti sa istim brojem bodova.

U Drugoj vojvođanskoj ligi je Dolina pobedila Slobodu Promostar iz Stare Moravice. Novi meč sa istom ekipom igra Padina u gostima 16. januara. Jesenji deo šampionata su crveno-plavi završili na trećem mestu.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *