U Kovačici organizovan Memorijal „Goran Sretenović Gogi“

Klub nemačkih kratkodlakih ptičara iz Kovačice, Lovačko društvo Kovačica i Kinološko društvo Uzdin su po odobrenju Kinološkog saveza Srbije i Lovačkog udruženja Kovačica organizovali prvi lovno kinološki kup Memorijal “Goran Sretenović Gogi“ na fazansku divljač. Ovo dešavanje održano je 18. decembra u Kovačici.

Nadmetalo se 24 takmičara iz svih krajeva naše zemlje, među njima i dve dame. Vremenski uslovi su lovcima poslužili i takmičenje je prema oceni organizatora, uz manje nedostatke, proteklo u najboljem redu.

U kategoriji muškaraca sa ptičarima prvo mesto je osvojio Nikola Almasi iz Mokrina a drugo Zoroslav Brtka iz Bačkog Petrovca. U kategoriji muškaraca sa španijelima prvo mesto je osvojio Srđan Anović iz Tomaševca a drugo Dejan Džakula iz Novog Sada. U kategoriji dama prvo mesto zauzela je Đurđica Marić iz Novog Sada a drugo Sanja Veskov iz Mokrina.

Predsednik Kluba nemačkih kratkodlakih ptičara Milan Nestorov navodi da veliku zahvalnost duguju sponzorima i ljudima koji su potpomogli ovu manifestaciju kao i samim učesnicima, u želji da će se vratiti ponovo i sledeće godine. 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *