Kuglaški rezultati naših klubova

Prvog vikenda u februara novo prvenstveno kolo su odigrali naši kuglaški klubovi.

U Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina je Slavija na kuglani u Kovačici izgubila od somborskog Vihora sa 1:7 a Spartak identičnim rezultatom izgubio na gostovanju od Srema iz Sremske Mitrovice. U  subotu 19. febrara odlazi Slavija u Golubince na megdan Jadranu. Sutradan, 20. februara, Spartak u Debeljači u 10. časova se sastaje sa Vojvodinom iz Bačkog Gradišta. Crveno-beli su treći sa 16 bodova a šesta a slavijaši sa 14.

U istoj ligi ali za kuglašice je posle istupanja iz lige ekipe Eđšega iz Bačke Topole, iako Slavija nije odigrala duel, ostala je na četvrtom mestu sa 6 bodova a Dolina je sada šesta sa četiri osvojena boda, Dolina je izvojevala drugu prvenstvenu pobedu. Na domaćoj kuglani su u derbiju začelja savladali ekipu NS 1932 iz Novog Sada  sa 6:2.

Devetnaestog februara u 16. časova slavijašice u Kovačici dočekuju Petrovaradin. Istog dana crveno-plave putuju u Novi Bešej, gde ih čeka Kika 0230 iz Kikinde.

U Drugoj vojvođanskoj ligi su kuglaši Doline u Padini pobedili  Radnički LK iz Kikinde sa 6:2. Crveno-plavi su treći sa 17. osvojenih bodova. Dvadesetog februara u 14. časova u Padini igra Dolina protiv Veterana BMV iz Vrbasa.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *