HIT! Jeremiću tamburaši svirali – Što si krao, krao si, a on kao miš pobegao. Isterao aktivistu SSP iz stranačkih prostorija (VIDEO)

 
Najpoznatija NATO pudlica srpske politike i Đilasov potrčko Vuk Jeremić uplašio se danas koalicionih partnera i muzike, pa nije na vreme izašao na zakazani štand.

Njemu je novinar i član SSP Tomo Lovreković doneo majicu sa slikom na kojoj ga Đilas vodi na povodcu uz natpis “Jedini Vuk koji igra u cirkusu” u pratnji tamburaša, uz napomenu da ne dolazi praznih ruku kao što nikada nije dolazio ni Patrik Ho. Jeremić se sakrio od Lovrekovića, a njegovi aktivisti su ga grubo fizički izbacili iz prostorija bez objašnjenja.

 

Tamburaši su ispred prostorija izveli adekvatne numere kao što su “Dragane moj, kad dođeš mi ti”, “Da sam krao krao, sve sam fondove pokrao” i “Sudija rekao 12 godina strogog zatvora” samo za Đilasovu i Jeremićevu dušu.

 

Posebno za lidera Narodne stranke koji se sakrio izvedena je i pesma “Izdao me Ponoš, izdao me brat”.

Koalicioni partneri su naišli na veliko nerazumevanje, pa se Jeremić sakrio iza gorila i zaključane brave od novinara, muzike i naroda

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *