Nove kontrolne utakmice

Posle prijateljske utakmice u Uzdinu u kojem je Unirea savladala Dolinu sa 4:2, padinski fudbalski klub će ponovo kontrolnu utakmicu pred nastaval prvenstva odigrati na gostujućem terenu. Ovoga puta protivnik je ekipa Palilulca. Plavo-žuti će ponovo prijateljski meč odigrati u Uzdinu. Protivnik Unirei je Banat iz Zrenjanina.

Fudbaleri Spartaka 1911 iz Debeljače su u prethodnom pripremnom duelu pobedili Jugoslaviju u Jabuci sa 4:3. U subotu 19. februara crveno-beli kod kuće igraju protiv Mladosti iz Omoljice a u nedelju 20. februara gostuju spartakovci u Pančevu. Rival je Dinamo.

Pobeda iz Samoša je na domaćem terenu izgubila od Vojvodine iz Seleuša sa 1:2. Sledeći kontrolni meč isti protivnici igraju 20. februara u Seleušu. 

Polet iz Idvora je odigrao ovih dana dva prijateljska meča. Najpre na stadionu Bežanije protiv Leštana. Rezultat je bio 1:1, dok je u Jabuci protiv Jugoslavije Polet takođe odigrao nerešeno 2:2. U subotu 19. februara igraju plavo-beli u Idvoru protiv ekipe PKB iz Padinske Skele.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *