Nova saznanja o nameštenom hapšenju Malešića! Otkrivamo ko su oni koji mu podmeću!

Slobodanu Malešiću, načelniku novosadske policije, protiv koga Tužilaštvo za organizovani kriminal vodi istragu za navodnu trgovinu uticajem i zloupotrebu službenog položaja, hapšenje je namestio kolega pred penzijom, iz straha da bi prikupljeni kompromitujući materijali protiv njega mogli ugledati svetlo dana.

General Malešić, koga u bezbednosnim krugovima zovu srpski Eliot Nes, zbog beskomromisne borbe koju je u karijeri vodio protiv organizovanog kriminala i korupcije,  postao je pretnja za gore pomenutog policajca čiji su brojni kontakti sa kriminalcima – zabeleženi!

Prema navodima odlično obaveštenog izvora 24sedam Malešiću je smešteno hapšenje da bi ga degradirali i ućutkali, međutim, inspirator cele ove akcije napravio je grešku u koracima, potcenjujući srpskog Eliot Nesa.

Kako tvrdi naš sagovornik, general Malešić poseduje brojne dokaze koji nesporno potvrđuju kakva je sprega između tog visokopozicioniranog policajca pred penzijom i kriminalaca. U pitanju su audio zapisi razgovora, ali i fotografije i video snimci sklonjeni na sigurno!

-Sav dokazni materijal, snimljeni razgovori, slike i video snimci, koje uhapšeni načelnik novosadske policije poseduje protiv kolege pred penzijom, veoma su kompromitujući za nekoga ko se decenijama krije iza policijske značke i koje je, zahvajujući moćnicima iz sveta kriminala i biznisa, postavljan na visoke funkcije u MUP, a blisko sarađuje sa kriminalcima – otkriva ovaj izvor šokantne podatke o pozadini hapšenja generala Malešića.

Zatim dalje otkriva da je uhapšeni načelnik Malešić došao do ozbiljnih podataka da je taj isti policajac pružao zaštitu optuženom ubici iz Novog Sada.

-Štitio je počinioca najtežeg krivičnog dela, a kakva je sprega i kakva je mafijaško-policisjka hobotnica u pitanju najbolje govori podatak da je dugo štićeni ubica bio u vezi sa pripadnicom lažne novosadske novinarske elite, preko koje su trebale da se diskvalifikuje istine koje će uskoro biti obelodanjenje, otkriva ovaj izvor, napominjući da policajcu koji je namestio Malešića nije odgovarala poštena figura u uniformi u Novom Sadu koja se bavi raskrinkavanjem i hapšenjem narko-dilera i ubica.

Inače, visokopiziconirani policajac, koji je generalu Malešiću bezuspešno pokušao da uništi karijeru, imao je brojne kontakte sa sumnjivim privrednicima, i to još iz perioda kada su demokrate došle na vlast u našoj zemlji. 

Međutim, ono što je strašnije jeste saznanje da se taj policajac, zajedno sa svojim bliskim prijateljima, godinama bavio zelenašenjem i da je zbog ovog njegovog prljavog posla stradao jedan policijski službenik!

-Paradoks ove priče je da je taj visokopozicionirani policijski službenik, koji se bavi zelenašenjem, učestvovao u akciji „Zeleno“ na teritoriji cele Srbije, u kojoj su hapšeni zelenaši!? Ceo Novi Sad zna da je godinama davao novac na kamatu i da je zbog kombinacija sa kamatama ubijen jedan policajac koji mu je bio najbolji drug, međutim, ceo slučaj je zataškan, kaže na kraju ovaj izvor.

Uhapšeni Slobodan Malešić 2014. godine bio je postavljen za načelnika Uprave saobraćajne policije, a marta 2016. imenovan je za prvog čoveka Policijske Uprave Kragujevac, gde je postao poznat kao “kragujevački Eliot Nes”, jer su zahvaljujući njemu počele sveobuhvatne akcije MUP u ovom gradu. 

Iz Kragujevca je otišao na mesto pomoćnika direktora policije Vladimira Rebića, nakon čega je preuzeo funkciju načelnika novosadske policije. Rođen je 1976. godine u Prijepolju, a na Policijskoj akademiji u Beogradu diplomirao je 1999. godine.

24sedam će nastaviti obelodanivanje svih tajni korumpiranih policajaca u ovom slučaju

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *