Odigrano novo fudbalsko kolo

U okviru 6. kola Vojvođanske lige grupa Istok koje je odigrano za dane vikenda, fudbaleri Poleta iz Idvora pobedili su na domaćem terenu ekipu Proleter iz Banatskog Karlovca rezultatom 4:1. Idvorci su trenutno sa 14 bodova na trećem mestu na tabeli. U narednom kolu igraju u gostima u Ruskom selu sa Crvenom zvezdom. Utakmica počinje u 15:30 sati. 

6. kolo igralo se za dane vikenda i u okviru prve Južnobanatske lige. Fudbaleri Doline iz Padine pobedili su u Uzdinu Unireu rezultatom 1:3. Dolina je sa 7 bodova trenutno na 9. mestu na tabeli a Unirea na 15. mestu sa 2 boda. Narednog vikenda Dolina dočekuje Potporanj a Unirea igra u Uljmi sa tamošnjim Partizanom. Utakmice počinju u 15:30 sati. U istoj ligi Spartak 1911 pobedio je na domaćem terenu Crvenu zvezdu iz Pavliša. Rezultat je bio 2:1. Debeljački fudbalski klub je sa 10 bodova na 8. mestu na tabeli. U narednom kolu Spartak putuje u Gaj gde će snage odmeriti sa tamošnjim Partizanom. Utakmica počinje u 15:30. 

U opštinskoj ligi Pančevo, Kovin, Kovačica, Opovo u okviru 3. kola Pobeda iz Samoša izgubila je u gostima od ekipe Borca iz Pločica rezultatom 10:0. Samošani su trenutno na 9. mestu na tabeli. Kovačička Slavija je u istoj ligi izgubila u Crepaji od domaće Vojvodine rezultatom 1:2. Fudbaleri iz Kovačice su sa 6 bodova trenutno na 3. mestu na tabeli a igrači Vojvodine iz Crepaje sa 3 boda na 8. mestu. Narednog vikenda Slavija igra kod kuće sa Tempom iz Sefkerina a Vojvodina putuje u Samoš gde će se sastati sa Pobedom. Utakmice počinju u 15:30.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *