RTV OK u programu Moja prva plata! Prijave u toku

Radio televizija opštine Kovačica je u programu Moja prva plata. Naša medijska kuća putem ovog programa oglasila je potrebu za novinarom na srpskom i slovačkom jeziku. Ukoliko ste završili osnovne akademske studije sa 240 esp bodova bilo kog smera, a govorite srpski i slovački jezik, imate do 30 godina starosti, možete se prijaviti putem portal Moja prva plata na https://mojaprvaplata.gov.rs/pozicije za stručno osposobljavanje u RTV OK.

U pretrazi je potrebno pretraživati pozicije po mestu rada i uneti mesto rada – Kovačica. U toku je prijava kandidata od 03. do 31 oktobra. Sve informacije možete dobiti i putem mejla rtvokmarketing@gmail.com ili putem broja telefona 013/662-666. 

Mladima srednjeg obrazovanja obezbeđena je mesečna novčana naknada u iznosu od 25.000,00 dinara, dok za one visokog obrazovanja naknada iznosi 30.000,00 dinara. Nacionalna služba za zapošljavanje vrši isplatu sredstva direktno licima na osposobljavanju, preko banke „Poštanska štedionica“ ad Beograd, koja će za navedenu namenu otvoriti namenski tekući račun licima, bez naplate troškova održavanja računa. Doprinosi za slučaj povrede na radu i profesionalne bolesti se uplaćuju u skladu sa zakonom.

Cilj Programa je da se podstakne osposobljavanje mladih za rad kao i zapošljavanje mladih i pruži podrška privredi u rešavanju problema sa nedostatkom kadrova.

Program Vlade Republike Srbije „Moja prva plata” sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva finansija, Ministarstva omladine i sporta, Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu i Privredne komore Srbije.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *