Fudbalski klubovi iz opštine Kovačica odigrali poslednje jesenje kolo

U Vojvođanskoj ligi grupa Istok, proteklog vikenda odigrano je poslednje jesenje kolo. Polet iz Idvora izgubio je na domaćem terenu od Slobode iz Novih Kozaraca rezultatom 1:7. Na kraju jesenjeg dela prvenstva fudbaleri iz Idvora su na 9. mestu sa 19 osvojenih bodova.

U Prvoj južnobanatskoj ligi odigrano takođe je odigrano poslednje kolo. Dolina iz Padine je u gostima u Pavlišu igrala nerešeno 1:1 sa Crvenom zvezdom. U istoj ligi Spartak 1911 iz Debeljače je na domaćem terenu pobedio ekipu Hajdučica rezultatom 4:1 dok je Unirea iz Uzdina u gostima izgubila od Glogonja rezultatom 2:0. Nakon 15. kola Dolina je na 10. mestu sa 17 bodova, Spartak 1911 na 7. sa 23 boda a Unirea na 11. mestu sa 16 osvojenih bodova. Datum početka novog prolećnog kola još nije objavljen.

U Opštinskoj ligi Pančevo, Kovin, Kovačica, Opovo jesenji deo prvenstva je završen poslednjeg vikenda u oktobru. Termin 10. odnosno prvog prolećnog kola ni u ovoj ligi nije poznat. Što se tiče stanja na tabeli u ovoj ligi, Vojvodina iz Crepaje je pauzu dočekala na 5. mestu sa 12 bodova, Slavija Kovačica na 7. mestu sa 9 bodova a Pobeda Samoš na poslednjem mestu bez osvojenog boda.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *