Kuglaški rezultati i raspored utakmica

U Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za muškarce poslednji put je odigrano 12. kolo. U Debeljači su snage odmerili kuglaši Slavije i Spartaka.

Domaći su pobedili rezultatom 6-2. Slavisti su trenutno 6. u tabeli, sa 11 bodova.

Debeljačani su 5. sa 13 bodova. U narednom, 13. kolu, Slavija će u nedelju 29. januara od 15 časova ugostiti KK Železničar, a ekipa Spartaka putuje u Apatin, gde će istog dana od 11 časova odmeriti snage sa domaćim klubom.
U Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za žene poslednji put je odigrala 8. kolo. Kuglašice Slavije dočekale su KK Petrovaradin i pobedile rezultatom 7-1. Kuglašice Slavije su trenutno 2. na tabeli sa 10 bodova. Kuglašice Doline ugostile su Sentu. Domaći su izgubili rezultatom 1-7. Padinkde su trenutno na poslednjem mestu na tabeli, bez osvojenih bodova. U narednom kolu, 9. kolu, Kuglašice Slavije će odmeriti snage sa KK Edjšeg u Bačkoj Topoli 28. januara od 15 časova, dok kuglašice Doline putuju u Novi Sad gde igraju protiv KK Petrovaradin 29. januara od 10.30 časova.
U okviru 14. kola Prve vojvođanske lige kuglaši Doline igrali su protiv kluba Kristal u Zrenjaninu. KK Dolina je pobedio rezultatom 3-5. Padinci su i dalje prvi na tabeli sa 28 bodova. U narednom, 15. kolu, Dolina dočekuje KK Dunav 29. januara od 14 časova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *