Trupa de Teatru ,,Todor Creţu Toșa” a Căminului Cultural ,,Doina” din Uzdin şi anul acesta a pregătit un spectol. Este vorba de spectacolul “Svetislav şi Milena” de Jovan Sterija Popović, traducere de Miloš Nikolić, în regia semnată de Ivan Rakidžić. 

Consiliul pentru cCultură al comunei Covăciţa a publicat la sfârşitul anului trecut concursul „Mihajlo Pupin, om de știință, patriot și umanist - Păstrarea grafiei şi limbii esenţiale pentru un popor”. După ce a apreciat lucrările ajunse la concurs, comisia a publicat deciziile cu privire la câștigători, iar festivitatea de premiere a avut loc pe 14 martie, la Galeria de Artă Naivă din Covăciţa. Printre laureaţi au fost şi elevii şcolii elementare „Sfântul Gheorghe” din Uzdin, iar cu diplome speciale au fost premiaţi profesorii mentori: Branislav Toađer şi Daniel Susa. Elevii uzdinenii au cucerit următoarele premii: la categoria lucrări plastice Lidia Naomi Ţăran, elevă în clasa a 7-a a cucerit premiul locul I, Mariana Spăriosu elevă în clasa a 2-a a primit o menţinune iar Matia Grosu, elev în clasa a 6-a a cucerit locul I la categoria multimedia.

Cabinetul de obstetrică-ginecologie “La Mama” pune la dispoziţia dumneavoastră servicii medicale profesionale - consultaţii ginecologice, ecografii, colposcopie, servicii de supraveghere a sarcinii, teste Papanicolau, examen secreție cervicală, consultaţii pentru sterilitate precum şi metode de contraceptie. În calitate de medic specialist obstetrică-ginecologie, dar și în calitate de mămică, doamna dr. Laureta Onciu Ecoviu știe cât de importante sunt: controlul anual la medicul ginecolog odată cu debutul vieții sexuale şi protejarea împotriva unei sarcini nedoriteCabinetul de obstetrică-ginecologie “La Mama” se află în Uzdin , strada Mareşalul Tito 162 iar programarea se face la 064 32 70 403.

Strana 1 od 23

POLITIKA