Karakašević novi predsednik, u toku prelazni rok u stonom tenisu

Pin It

Novi predsednik Stonoteniskog saveza Srbije je Aleksandar Karakašević, proslavljeni stonoteniski as. Na nedavnoj Vanrednoj Skupštini Stonoteniskog saveza Srbije koja je održana u Novom Sadu izabrana je i tročlana komisija za izradu novog Statuta Stonoteniskog saveza Srbije u sastavu Goran Kocić, Jelena Mihajlović Živković i Milan Stanić. Predsednik Karakašević u roku od 60 dana mora zakazati Izbornu Skupštinu Stonoteniskog saveza Srbije.

Prelazni rok za stonotenisere traje do kraja jula. Prema rečima Nikolae Lupuleskua u muškoj ekipi Uniree za sada nema promena: Kristijan Dalea, Filip Radović, Jovan Bosika i Aleksandru Bojer su igrači koji će oblačiti dres Uniree i sledeće godine.

Sastav njihovih klupskih koleginica je izmenjen: Lučijana Amelija Uce je privremeno prestala sa aktivnim bavljenjem stonim tenisom, manje će trenirati i Danijela Bosika koja je upisala srednju školu u Pančevu a u najboljem uzdinskom sportskom kolektivu ostale su Kovačičanka Danijela Karkušova, Rumunka Mihaela Dospina i Uzdinka Aleksandra Tamaš. Vode se pregovori da klub pojača iz Obilic Aleve Branislava Vignjević, mlađa sestra juniorske reprezentativke Srbije Dragane Vignjević.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227