Karatisti Kovačice uspešni na tri takmičenja

Pin It

Prethodnog vikenda takmičari KK Kovačica su imali tri nastupa na tri takmičenja i poneli pregršt medalja.

U subotu 24. novembra su nastupili na Arena kupu u Beogradu sa dve karatistkinje uz osvojeno zlato i bronzu: zlato Anja Cvetanović, bronzu Anđela Lakičin.

Subota je bila rezervisana i za nastup na prijateljskom turniru u Kovinu, gde su osvojili 10 zlatnih, dve srebrne i dve bronzane medalje. Šampioni su Ema Mravik, Luka Stojković Vuk Rajkov, Siniša Ilibašić, Anja Matuš, Nikola Subin, Ivan Horvat, Nađa Lakičin i Dejana Škrbić, vicešampioni Ivana Mravik i Vasil Borca. Bronzanu medalju osvojili su Denis Mihajlov i Dominik Svetlik.

U nedelju 25. novembra su nastupili sa dva takmičara u Budisavi na turniru u organizaciji kluba Panteri 2013 i osvojili su zlato i srebro: šampion je bila Maja Pribelja, dok je vicešampionska titula pripala Siniši Ilibašiću.

Trener Vukelić je u izjavi za naš program rekao da je zadovoljan ostvarenim rezultatima, sezona se polako približava kraju a takmičari su evidentno još uvek u dobroj formi. Do kraja sezone će nastupiti na još tri takmičenja u Obrenovcu, Vršcu i Beogradu.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227