Pobede Doline, Slavije, Poleta i Uniree, remi Pobede, porazi Spartaka, Vojvodina nije odigrala meč

Pin It

Odigrano je 19. kolo Prve južnobanatske lige. Šesnaestog marta je Dolina savladala u Kačarevu Jedinstvo Stević rezultatom 3:1. Dan kasnije, 17. marta, Spartak 1911 je  u Debeljači izgubio od Sloge iz Banatskog Novog Sela 1:2. Fudbaleri Vojvodine iz Crepaje nisu otputovali na megdan Partizanu u Uljmu i izgubiće službenim rezultatom 0:3.

Spartak je deveti sa 26, Dolina šesnaesta sa 16 bodova a Vojvodina iz Crepaje osamnaesta sa 3 osvojena boda.

Dvadeseto kolo na programu je 24. marta a od naših klubova sastaju se: na stadionu Sto topola u Crepaji Vojvodina dočekuje Dunav iz Banatske Palanke a Dolina u Padini Jugoslaviju iz Jabuke. Spartak 1911 odlazi na megdan Jedinstvu u Vlajkovac. Mečevi počinju u 15. časova.

Prvo prolećno kolo odigrali su naši klubovi u Drugoj južnobanatskoj ligi. Sedamnaestog marta Slavija je u Kovačici pobedila Tempo iz Sefkerina 3:1, Polet u Idvoru Glogonj 3:1, Pobeda iz Samoša je remizirala u Vojlovici sa Vojlovicom 2018 rezultatom 1:1, dok je dan ranije Unirea u Pančevu savladala Mundijal 4:0.

Slavija je prva sa 22 boda, isti broj bodova ima i Polet na drugoj poziciji a samo bod manje od vodećih ima Unirea – 21. Pobeda je deveta sa dva osvojena boda.

U 11. kolu 24. marta sastaju se u Uzdinu Unirea – Slavija, u Samošu Pobeda Mundijal, dok Polet putuje u Vojlovicu na megdan Vojlovici 2018. Mečevi počinju u 15. časova.

POLITIKA