Pobede Spartaka, Doline, Slavije i Uniree, poraz Pobede

Pin It

Oba naša kluba su u 21. kolu Prve južnobanatske fudbalske lige odlično odigrala svoje mečeve u gostima: Dolina iz Padine je savladala Partizan u Uljmi sa 2:1, dok je Spartak 1911 iz Debeljače pobedio u Potpornju istoimeni klub sa 5:1.

Spartak je deveti sa 27 bodova a Dolina posle tri uzastopne pobede  trinaesta sa 19 bodova.

Sedmog aprila sa početkom u 16. časova oba naša kluba igraju kod kuće: Spartak 1911 protiv prvoplasiranog Partizana iz Gaja a Dolina protiv četrnaestog Dunava iz Banatske Palanke.

U 12. kolu Druge južnobanatske lige je Polet iz Idvora bio slobodan. U opštinskom derbiju u Kovačici je Slavija pobedila Pobedu iz Samoša rezultatom 3:1 a Unirea iz Uzdina u Opovu Omladinac 1927 rezultatom 4:0.

Slavija je prva sa 28 bodova, Polet drugi sa 25, treća Unirea sa 24 uz napomenu da Idvor ima odigranu utakmicu manje. Pobeda iz Samoša je deveta sa 2 osvojena boda.

Slavija igra šestog aprila u Vojlovici protiv Vojlovice 2018, dok se 7. aprila u derbiju vrha tabele sastaju u Pančevu Mundijal protiv Poleta, Pobeda je u Samošu domaćin Omladincu a Unirea Glogonju. Svi mečevi počinju u 16. časova.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227