Pobeda Slavije i Poleta, nerešeni ishodi Spartaka, Uniree i Pobede, poraz Doline

Pin It

U 22. kolu Prve južnobanatske lige su dva naša jedina kluba odigrali derbije gornjeg i donjeg dela tabele. Spartak je u Debeljači odigrao nerešeno 1:1 sa Partizanom iz Gaja, do pomenute utakmice liderom na tabeli. Dolina je u Padini izgubila od Dunava iz Banatske Palanke sa 1:2.

Spartak je deveti sa 28 bodova, prvi je Borac iz Starčeva sa 49, drugi Partizan iz Gaja sa 48. Deset bodova manje od prvoplasiranog Starčeva ima treći Partizan iz Uljme a jedanaest manje četvrti i peti Radnički iz Barande i Potporanj – po 38 bodova.

Dolina 14. aprila putuje u Barandu na megdan Radničkom. Ovaj, kao i drugi mečevi počinju od novog kola u 16. časova i 30. minuta. Crveno-beli iz Debeljače se drugi put uzastopno sastaju sa liderom na tabeli, ovoga puta u Starčevu protiv Borca.

U 13. kolu Druge južnobanatske lige Zapad grupa Sever u Pančevu Polet iz Idvora je pobedio Mundijal 5:2, dok je u Vojlovici Slavija iz Kovačice savladala Vojlovicu 2018 sa 4:2. U Uzdinu su Unirea I Glogonj odigrali nerešeno 1:1, dok su u Samošu Pobeda i Omladinac 1927 iz Opova odigrali bez golova.  

Slavija je prva sa 31 bodom, Polet uz utakmicu manje drugi sa 28, treća Unirea 25 a četvrti klub iz naše opštine Pobeda deveta sa tri osvojena boda.

U 14. kolu u 16. časova i 30. minuta Polet u Idvoru dočekuje Tempo iz Sefkerina, Pobeda putuje u Glogonj na megdan istoimenoj ekipi, a Slavija u Kovačici dočekuje četvrtoplasirani Mundijal iz Pančeva. Unirea je u 14. kolu slobodan tim.

POLITIKA