Rakuni i Osice – podmladak za ponos

Pin It

Omladinski rukometni klub Crepaja iz Crepaje ima svoj podmladak koji je organizovan u dve grupe –  Rakune i Osice. Najmlađi članovi kluba vredno su radili i uložili puno truda ove sezone, pa ni uspeh nije izostao.


Iako se u mini rukometu ne broje golovi, već se afirmiše drugarstvo i sportski duh, Rakuni i Osice ostvarili su dobar plasman na završnom turniru koji je bio održan u sportskoj hali u naselju Strelište u Pančevu tokom ovog vikenda.

Pored Rakuna i Osica, na turniru učestvovale su i ekipe dečaka i devojčica iz Dinama iz Pančeva, Jedinstvo iz Kačareva, Spartak iz Debeljače, ekipa iz Jabuke i ekipa iz Bjeljine.

Inače, prvi muški tim završio je polusezonu na petom mestu, dok prvi ženski tim odigrao prvi turnir u Crvenki u ligi mlađih kategorija Vojvodine do 2000. godišta.

Najmlađi rukometaši i rukometašice uskoro završavaju sezonu, a novi sportski okršaji očekuju ih od proleća. Planirano je da se i najmlađi naredne godine uključe u takmičenje lige mlađih kategorija do 12 godina za teritoriju Vojvodine.

Iz ovog kluba nadaju se da će rad sa decom, ali i entuzijazam koji imaju Rakuni i Osice, Omladinskom rukometnom klubu doneti dobre igrače koji će u budućnosti promovisati zdrav način života i razvijanje takmičarskog duha.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227