Dve medalje za Kovačicu na Kupu Srbije

Pin It

Još jedan veliki uspeh karatista KK Kovačica: na Kupu Srbije osvojili su dve medalje.

Kovačičani su nastupili na Kupu Srbije za pionire i nade u Kragujevcu u nedelju sa dva takmičara. Siniša Ilibašić je osvojio srebrnu medalju u kategoriji 2007. godište  - do 45 kg a Nikola Subin bronzano odlicje u kategoriji 2007. godište – do 40 kg, uz napomenu da su prethodno bili prvaci na Kupu Vojvodine a proletos su osvojili medalje na državnom prvenstvu.

Naredne nedelje će se održati državno prvenstvo za kadete i juniore. Klub u oktobru pisuje nove članove ponedeljkom i petkom od 19.30 h u sali OŠ Mlada pokolenja.

Trener Dragan Vukelić je izjavio da je veoma  zadovoljan ostvarenim rezultatima a posebno što već dugi niz godina donosimo vrhunske rezultate u kontinuitetu. Karate klub Kovačica je jedan smo od najuspešnijih klubova u Kovačici a karatisti imaju nameru nastaviti sa takvim rezultatima.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227