Početak priprema Karate kluba Kovačica

Pin It


Karatisti Karate kluba Kovačica su posle raspusta počeli pripreme za prolećnu takmičarsku sezonu posle odličnih rezultata u 2020. godini u kojoj su osvojili tri medalje na državnom prvenstvu i tri medalje na Kupu Srbije.

Treninzi se odvijaju ponedeljkom i petkom u sali OŠ “Mlada pokolenja” a utorkom i četvrtkom takmičari kluba su na treninzima u Pančevu.

Na poziv selektora Karate federacije Srbije standardna reprezentativka Srbije Nađa Lakičin, kadetkinja u borbama, biće na Tari na pripremama reprezenrtacije Srbije od 5. februara do 11. februara.

Između ostalih međunarodnih takmičenja reprezentacija se priprema i za  školsko Svetsko prvenstvo u karateu koje će se održati u Beogradu u organizaciji Saveza za školski sport Srbije.

Već 13. februara Kovačičani će nastupiti na velikom Međunarodnom turniru u Tuzli u Bosni i Hercegovini a krajem februara ih očekuješampionat Banata.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227