Raspored prijateljskih mečeva naših klubova

Pin It

Prve nedelje u martu počinje prolećni deo šampionata u Prvoj južnobanatskoj ligi a druge martovske nedelje za Drugu južnobanatsku ligu. 

Fudbaleri Doline odigraće naredne prijateljske utakmice u gostima. Četrnaestog februara u Pančevu protiv Starog Tamiša, nedelju dana kasnije, 21. februara u Starčevu protiv Borca a na terenu sa veštačkom travom u Pančevu poslednjeg februarskog dana proti Mladosti iz Omoljice. 

Posle meča sa Unireom, naredna dva meča igraju fudbaleri Poleta iz Idvora protiv Potisja iz Knićanina, jednu kao domaćini, drugu u gostima. 

Pretposlednji duel pred start prolećnog prvenstva igra Polet protiv Glogonja a poslednju kontrolnu utakmicu će odigrati poletovci protiv Strele iz Ivanova i to na neutralnom terenu – veštačkoj travi u Pančevu. 

Četrnaestog februara igra Spartak iz Debeljače kod kuće protiv Jedinstva Stević iz Kačareva. 

Naredni meč spartakovci igraju protiv Uniree u Debeljači. 

U nedelju 28. februara, dolazi u Debeljaču na megdan crveno-belima Mundijal iz Pančeva.

Fudbaleri Uniree iz Uzdina 14. februara igraju plavo-žuti u Sutjesci protiv Radničkog. U nedelju 21. februara, kao što je već pomenuto, se u kontrolnom  meču sastaju u Debeljači Spartak i Unirea. 

Poslednjeg februarskog dana se Unirea na svom terenu sastaje protiv Hajdučice a 7. marta ponovo u Uzdinu protiv Partizana iz Tomaševca.

Sve pripremne utakmice odigraće Pobeda iz Samoša u gostima: 14. februara protiv Dobrice u Dobrici, 21. februara protiv Tamiša u Fakaždinu, nedelju dana kasnije, 28. februara, protivnik je Naftagas Boka a poslednju kontrolnu utakmicu imaju 7. marta protiv Sloge iz Jarkovca. 

Tags:

POLITIKA