Trijumf slavijašica: Havela šampionka Srbije kod mlađih kadetkinja – pojedinačno i u paru sa Majom Vanjo

Pin It

Srbija je dobila nove šampione u najmlađoj konkurenciji, a preko 100 njih borilo se za medalje na državnom prvenstvu koje se u nedelju 7. marta održalo u Bečeju. Očekivanja su opravdali prvi nosioci, Stefan Radonjić iz Vršca i Jana Havela iz Kovačice, koji su od nedelje dvostruki nacionalni šampioni, piše na portalu www.stonitenis.org.

Dečaci i devojčice prebrinuli su jedan od dva najjača turnira u sezoni. Još jedan na kome će prikupiti bodove očekuje ih u aprilu kada se igra Trofej STSCS, a oni najbolji imaće prilike da se krajem maja bore na TOP 12 turniru koji je prošle godine izostao, dodaje u tekstu autor portala Milan Mirković.

Ubedljivo i bez propuštenog seta, do naslova šampionke Srbije stigla je Jana Havela. Poslednju prepreku na putu do titule igračici Slavije 96 iz Kovačice predstavljala je Teodora Miul iz STK Rapid Nikolinci, nova vicešampionka.

Mnogo uzbudljivih mečeva viđeno je u igri parova, a  najuspešnije bile su članice Slavije 96 i učenice trenera Slavije 96 Daniela Toađera - Jana Havela i Maja Vanjo.

 

Stonitenis.org

POLITIKA