Naša četiri kluba pobedila identičnim rezultatom 2:1

Pin It

Prvog vikenda u aprilu odigrane su utakmice  novih kola u Prvoj i Drugoj južnobanatskoj ligi. Čak četiri naša kluba su rešili mečeve u svoju korist i to identičnim rezultatom  - 2:1.

U 20. kolu Prve južnobanatske lige je Dolina pobedila Hajdučicu u gostima 2:1, u Idvoru je Polet savladao Potporanj sa 2:1 a u Debeljači Spartak 1911 triumfovao nad Starim Tamišem sa 2:1.

Posle dve trećine šampionata u sezoni 2020/21 prva Crvena Zvezda iz Pavliša ima 45 bodova, devet više od Partizana iz Gaja, treće Doline i četvrte Budućnosti iz Alibunara. Peti Polet  ima bod manje od svih koji dele drugo mesto – Idvorci su osvojili 35 bodova.  Deseti Spartak je sakupio posle petog prolećnog kola 27 bodova. 

Jedanaestog aprila sa početkom u 16. časova se sastaju:  u Idvoru Polet – Jugoslavija Jabuka, u Padini duel dve prvoplasirane ekipe Doline i Crvena zvezde iz Pavliša, u Banatskom Novom Selu se sastaju Sloga i Spartak. 

U 15. kolu Druge južnobanatske lige Zapad je u derbiju kola u Uzdinu Unirea savladala lidera na tabeli – Jedinstvo Stević iz Kačareva sa 2:1. Izgubila je jedino samoška Pobeda i to u Glogonju protiv drugoplasiranog Glogonja 1:5.

Jedinstvo Stević ima 33 boda, treća Unirea 21 bod a Pobeda šesta sa 10 osvojenih bodova.

Jedanaestog aprila sa početkom u 16. časova je u Debeljači Pobeda domaćin Unirei.

POLITIKA