Energija puna energije na kupu Lige šampiona

Pin It

Sportsko karate udruženje Energija Padina učestvovala je na kupu Lige šampiona u online takmičenju zbog prethodne kovid situacije.

Takmičari su učestvovali u disciplini kihon i kata. Njihovi snimci sa svih uglova izvodjenja kata i kihona ocenjivani su sudijskim direktoriumom šotokan karate saveza Srbije. 

Daniel Markov osvojio je zlato u katama u konkurencii petogodišnjaka. Sara Petrovski Sara u disciplini kihon u konkurenciji petogodišnjakinja osvaja zlato.

Katarina Zdihan u istoj konkurenciji osvaja srebro. 

U konkurenciji godinu dana starijih karatistkinja u disciplini kihon Irina Povolni Irina osvaja zlato. 

Timea Čeh u udisciplini kihon u konkurenciji sedmogodišnjakinja osvaja zlatnu medalju.

U katama kod sedmogodišnjakinja Zara Barca osvaja takođe zlato. 

U konkurenciji devetogodišnjaka Pavel Zdihan osvaja zlato u disciplini kihon a u istoj konkurenciji Izabela Brtka u disciplini kata osvaja zlato.

Dejan Nosalj u disciplini kata – deset godina osvaja zlato a Dario Garafijat Dario  u istoj konkurenciji i disciplini srebro. 

Korina Povolni osvaja zlato u disciplini kata – deset godina a Natalija Kuharik srebro.  

 

Mia Omasta osvaja zlato u katama kod jedanaestogodičnjakinja a Maja Valenta srebro. 

Darko Šimak u konkurenciji jedanaestogodišnjaka osvaja zlato u katama. 

Kada su timovi u pitanju kod desetogodišnjakinja i jedanaestogodišnjakinja u katama Energija iz Padine osvaja zlatnu medalju u sastavu: Mija Omasta, Korina Povolni i Natalija Kuharik. 

Uprava Energije Padina je veoma zadovoljna uspehom svojih takmičara, kao i odazivu za upis u karate školu, upis se inače produžava.

Energiju Padina vodi Danijela Konček, trener - sportski stručnjak specialističkih studija i nosilac crnog pojasa 3.dan a takođe i položenog ispita glavnog sudije u ovom sportu.

Energija trenutno broji više od 20 takmičara koji će se 16. maja takmičiti nsa turniru u Trsteniku.

POLITIKA