„Prvi tim“ pobednik turnira u malom fudbalu u Padini

Pin It

Pobednik ovogodišnjeg turnira u malom fudbalu u Padini je ekipa pod nazivom „Prvi tim“ sastavljena većinom od igrača iz Padine uz dva pojačanja iz Kačareva.

Vicešampioni su „Romantičari“ iz Padine a na trećem mestu pobedničkog postolja stajali su „Sinovi“ iz Kovačice. Nagrade pored pehara i medalja za najbolje su bile i novčane i to 80 odsto od kotizacija za tri prvoplasirana tima. Najbolji strelac je Aleksandar Stojimirov iz Ilandže koji je nastupao za samošku ekipu „Samoš United“. Najbolji golman je Sebastijan Čapelja iz domaćeg tima „Romantičari“. Za najboljeg igrača proglašen je Dušan Mitkovski iz Kačareva, član pobedničke ekipe „Prvi tim“. Turnir je održan od 1. do 11. jula u Sportskom centru „Dolina“ u Padini. Igralo je pet igrača i golman a maksimalan broj igrača u timu sa rezervama je bio deset. Organizator turnira bio je Marijan Bančov sa svojim saradnicima iz FK „Dolina“.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227