Kuglaši na stazama i ovog vikenda

Pin It

Prekinuti duel 5. kola Prve lige Srbije grupa Vojvodina za muškarce u Kovačici između Slavije i Jadrana iz Golubinaca odigran je 11. novembra pobedom domaćih kuglaša  5:3 uz oboren pojedinačni i ekipni rekord kuglane u Kovačici. 

Vojvodina je u Bačkom Gradištu savladala Spartak iz Debeljače sa 7:1. 

U narednom kolu oba naša kluba gostuju. U subotu 13. novembra crveno-beli u Novom Sadu protiv „13. maja“ a Slavija sutradan u Zrenjaninu. Protivnik slavijašima je Banat. Spartak je četvrti sa 6 bodova a Slavija sa utakmicom manje osma sa 2 osvojena boda.

Kuglašice Slavije iz Kovačice izgubile su u 3. kolu u Novom Sadu od Petrovaradina 3:5 a kuglašice Doline u Padini od KIKE 0230 iz Kikinde. Na ovoj utakmici je Dragana Jasminov iz Kikinde oborila rekord kuglane sa 560 oborenih čunjeva. 

U 4. kolu je slobodna Slavija a Dolina putuje u Vrbas na derbi začelja. Slavija je četvrta sa 2 a Dolina sedma bez osvojenog boda. 

U Drugoj vojvođanskoj ligi kuglaši Doline su na gostovanju u Kikindi pobedili Radnički LK sa 6:2. Četrnaestog novembra u 14. časova Dolina igra protiv Kanjiže. Crveno-plavi su drugi sa 8 osvojenih bodova.

POLITIKA