Festival jabuka na malu Gospojinu

Pin It

Udruženje žena Vidovdan održaće u četvrtak 21. septembra organizuje drugi po redu Festival jabuka.

Manifestacija će u Crepaji okupiti veliki broj udruženja žena koja će predstaviti recepte i đakonije od ovog voća. Kao i prethodne godine i ove će u programu manifestacije učestvovati učenici prvog razreda osnovne škole. Prijavljeno je učešće desetak udruženja žena. Biće organizovan izbor za najlepšu poslasticu, ali i najlepše uređen štand, kao i nadmetanje u brzom ljuštenju jabuke. Ispred udruženja navode da se nadaju da će manifestacija zaživeti i postati tradicionalna, a namera im je da datum održavanja ne menjaju i da svake godine bude upravo na praznik mala Gospojina.

U okviru manifestacije biće organizovana izložba slika Jasmine Isajlov, članice udruženja, u sali mesne zajednice, dok će festival biti održan u parku ispred. U slučaju kiše, i štandovi i postavka izložbe biće u fiskulturnoj sali osnovne škole.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227